Uusia jäseniä Leader-hallitukseen

Oulujärvi Leaderin vuosikokous pidettiin sähköisenä keskiviikkona 24.3. Hallituksesta oli erovuorossa puolet jäsenistä, joista Jukka Leinonen Paltamosta, Anna-Kaarina Uusitalo Puolangalta ja Hanna Linjala Kajaanista jatkavat edelleen hallituksessa. Samoin erovuoroisista varajäsenistä jatkavat Kaisa Toivonen Paltamosta, Markku Nivakoski Puolangalta ja Raisa Yrjölä Kajaanista. Puolankalainen Hannele Karhu siirtyy varsinaisesta jäsenestä varajäseneksi.

Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Anna Marjamaa Paltamosta, Kyösti Karvonen Puolangalta ja Aune Kesälahti Vaalasta. Uusia varajäseniä ovat Sari Haataja Paltamosta ja Jenna Leinonen Vaalasta.

Uusi hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan huhtikuussa.

Vuosikokous hyväksyi yhdistyksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä toimintasuunnitelman kuluvalle vuodelle. Oulujärvi Leader hakee tänä vuonna Leader-ryhmäksi ohjelmakaudelle 2023-2027 sekä jatkoa Kainuun ja Koillismaan Kalaleader-ryhmänä uudelle kaudelle. Uutena toimintana aloitetaan varsinainen NuorisoLeader-toiminta, jota on alustavasti käynnistelty osa-aikaisen työntekijän voimin viime lokakuusta lähtien.