Keskiviikko 29.11. klo 17-18

Suomi.fi valtuuksien hakeminen

Teams  

Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Suomi.fi-valtuuset mahdollistavat yhdistysten sähköisen asioinnin. Esimerkiksi Leader-rahoitusta voi nykyään hakea enää vain sähköisesti. Hyrrä-palvelun lisäksi Suomi-fi tunnuksilla yhdistykset voivat käyttää lisäksi esimerkiksi verottajan palveluja.

Teams tietotunnilla perehdytään tarkemmin, kuinka yhdistykset, joilla on kaksi allekirjoittajaa voi hakea Suomi.fi tunnuksia itselleen.

Asiantuntijana Oulujärvi Leaderin yhteisökartturi Maria Helo


Keskiviikko 15.11. klo 17-18

Palkka.fi-palvelun käyttö

Linkki tilaisuuden tallenteeseen on tulossa tähän

Palkka.fi on maksuton palkanlaskentaohjelma pienille työnantajille, kuten yhdistyksille ja seuroille. Palvelu muodostaa palkkalaskelmat ja lähettää ilmoitukset puolestasi tulorekisteriin. Voit myös saada työntekijöiden verokortit suoraan palveluun. Tilaisuudessa tutustutaan palvelun käyttöön.

Asiantuntijana Oulujärvi Leaderin hankeneuvoja Päivi Koivula


Keskiviikko 22.11. klo 17-18

Patentti- ja rekisterihallituksen palvelut yhdistyksille

Linkki tilaisuuden tallenteeseen on tulossa tähän

Millaisia palveluja patentti- ja rekisterihallitus tarjoaa yhdistyksille ja kuinka palvelut toimivat. PRH:n asiantuntijat sovellussuunnittelija Vesa Halme ja lakimies Sara Kananen

kertovat muun muassa yhdistyksen perustamisesta, henkilö- ja sääntömuutosilmoitusten tekemisestä sekä esimerkiksi yhdistysrekisteriotteen tilaamisesta.

Oulujärvi Leader

Kysy meiltä!