Kokoaikainen työntekijä ajalle 1.5.2024 – 30.4.2026 

Työaika 36,25 h viikossa. 

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Palkka 3 000–3 185 euroa / kk.  

Oulujärvi Leader on maaseudun kehittämisyhdistys, jonka toiminta-alueena ovat Paltamo, Puolanka, Vaala ja Kajaani pl. ydinkeskusta. Leader-nuorisotyöntekijä toimii käytännön toteuttajana kaksivuotisessa Nuoret toimijoina -hankkeessamme. Hankkeessa on kuusi työpakettia, joiden mukaisesti työntekijä aktivoi nuoria toimimaan vaikuttajina, kylien asukkaina, kansainvälistyjinä, ekotekojen toteuttajina, elinvoiman vahvistajina sekä viestijöinä. 

Nuoret toimijoina -hankkeen-tiivistelmä

Työpisteenä on Oulujärvi Leaderin toimisto, josta käsin liikutaan alueella nuorten joukossa. Työn tekeminen jakautuu osin toimistotyöaikaan ja pääosin nuorten vapaa-aikaan, joten tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Alueella liikkuminen edellyttää oman auton käyttöä. Toimistossa tehtävää työtä voi tehdä osittain etätyönä. 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, englannin kielen taitoa ja mielellään kokemusta nuorisotyöstä.  

Eduksi katsomme Leader-toiminnan tuntemuksen, kokemuksen hankesuunnittelusta ja -työstä sekä eri rahoitusten hakemisesta.  

Toivomme hakijalta nuorten maailman tuntemista, hyviä digitaitoja, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen tulokselliseen työskentelyyn.  

Hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla osoitteeseen paivi.koivula@oulujarvileader.fi  viimeistään 12.4.2024.  

Lisätietoja antaa vs. toiminnanjohtaja Päivi Koivula, puh. 040 563 2085. 

Oulujärvi Leader

Kysy meiltä!