Mitä sä haluat? -ideakilpailu 2022

Mitä sä haluat? -ideakilpailu 2022

Säännöt

Mitä sä haluat? on Leaderin kuntaviikkojen aikana toteutettava avoin ideakilpailu kajaanilaisille, paltamolaisille, puolankalaisille ja vaalalaisille nuorille. Kilpailulla etsitään ideoita oman kotiseudun viihtyvyyden parantamiseksi. Teemat liittyvät ympäristöön, asumiseen, kulttuuriin ja yritystoimintaan. Idean voi toteuttaa luovasti esimerkiksi kirjoittamalla, videoimalla tai taiteen avulla. Idealla pitää olla kuvaava nimi.

Kilpailuaika on 1.3.2022-30.4.2022.
Kilpailun järjestää Oulujärvi Leader ry. Kilpailun tuomareina toimivat Nuoriso Leader Oulujärvi -ryhmän nuoret.

Kilpailun aiheina ovat
  1. YMPÄRISTÖ: Meillä on upea luonto, hienoja reittejä ja käyntikohteita. Miten niiden kiinnostavuutta ja vetovoimaisuutta voisi vielä lisätä?
  2. ASUMINEN: Miten lisätä mahdollisuuksia asua alueen paikkakunnailla pysyvästi, osa-aikaisesti tai tilapäisesti? Miten tyhjät talot, toimitilat ja viljelemättömät pellot saataisiin uuteen käyttöön?
  3. KULTTUURI: Kulttuuri ja perinteet tuovat alueelle hyvinvointia ja näkyvyyttä. Miten niihin liittyen voisi lisätä myös taloudellista toimeliaisuutta?
  4. YRITYSTOIMINTA: Millaista yritystoimintaa alueen paikkakunnilla tarvittaisiin ja miten sen syntymistä voisi edistää?
Sarjat

13–16-vuotiaat
17–19-vuotiaat
20–29-vuotiaat

Kilpailun pääpalkinto on 100 € / sarja.

Oulujärvi Leader ry. voi harkintansa mukaan jakaa myös muita palkintoja tai kunniamainintoja. Kilpailuun osallistuneet ideat huomioidaan alueen kehitystyössä.

Teosten toimittaminen

Kilpailuun osallistuvat teokset toimitetaan sähköisesti liitetiedostona (taideteoksesta valokuva). Yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero sekä teoksen nimi) liitetään sähköpostin viestikenttään. Jos et halua nimeäsi julkaistavan, lisää yhteystietoihisi nimimerkki. Teoksia julkaistaan Oulujärvi Leaderin sekä Nuoriso Leader Oulujärven sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram ja Twitter).

Teokset tulee olla perillä 6.5.2022 mennessä sähköpostitse: tiina.kyllonen (a) oulujarvileader.fi

Kilpailua koskeviin tiedusteluihin vastaa

Tiina Kyllönen, Leader-nuorisotyöntekijä, tiina.kyllonen (a) oulujarvileader.fi, puh. 050 468 8850

Tulostettava PDF: 

Leaderin kuntaviikot 2022 – Kajaani
Leaderin kuntaviikot 2022 – Paltamo
Leaderin kuntaviikot 2022 – Puolanka
Leaderin kuntaviikot 2022 – Vaala