Juliste tapahtumaan? Väriä some-mainontaan?

Oulujärvi Leader järjestää yhdistysväelle suunnatun avoimen ja maksuttoman Canva-koulutuksen Puolangalla sekä Vaalassa.

Canva on ilmainen graafisen suunnittelun ohjelma, jolla voi tehdä muun muassa julisteita, flaijereita esityksiä tai somepostauksia. Ohjelma toimii verkossa ja sen käyttöön ei tarvita aiempaa suunnittelukokemusta. Canva tarjoaa valmiita luonnospohjia eri aiheille, joita voi muokata sekä erilaiseen käyttöön sopivia kuvia ja muuta materiaalia toteutukseen.

Yhdistykset voivat käyttää ohjelmaa myös yhteisenä suunnittelualustana, koska Canvaan voidaan muodostaa tiimejä, jolloin jokainen mukana oleva yhdistyksen jäsen pääsee osallistumaan suunnitteluun ja muokkaukseen sekä tulostamaan materiaaleja. Voittoa tavoittelemattomille tahoille on myös mahdollista hakea ohjelman Pro versiota maksutta.

Opetellaan Canvaa yhdessä -illat järjestetään Puolangan ja Vaalan kunnanvirastojen valtuustosaleissa Puolngalla tiistaina 28.3. ja Vaalassa torstaina 30.3. klo 17 alkaen. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan tulee ottaa oma älypuhelin, tabletti tai tietokone, jolla ohjelmaa opetellaan käyttämään.

Illan loppupuolella, noin kello 18.30 jälkeen, on mahdollisuus myös perustaa yhdistykselle Facebook- tai Instagram-tili, mikäli yhdistyksellä ei ole vielä tiliä perustettuna.

Tervetuloa koulutukseen!

Yhdistysväki: Opetellaan Canvaa yhdessä

Puolanka

Ti 28.3. klo 17

Valtuustosali

Vaala

To 30.3. klo 17

Valtuustosali