INNOSTUS VIRTAA! yhdistysten toimintaan – kehittämisillat

Mitä? Tulemme kaveriksi pohtimaan yhdistyksenne toimintaa ja tilannetta. Saisimmeko yhdessä lisää innostusta ja virtaa? Käydään läpi mm. yhdistyksen hallintoa, taloutta, jäsenyyttä, viestintää, toimintaa ja kehittämistä: missä asioissa ja miten yhdistys voisi kehittyä?
 
Kenelle? Kaikille Oulujärvi Leaderin alueella (Kajaani, Paltamo, Puolanka ja Vaala) toimiville yhdistyksille. Toteutukseen valitaan hakemusten perusteella enintään 5 yhdistystä. Yhdistyksessä kehittämisiltaan kootaan hallituksesta ja mahdollisuuksien mukaan jäsenistöstä 4-8 henkilön ryhmä.

Missä? Kehittämisillat toteutetaan yhdistyksen toiveen mukaisesti joko virtuaalisesti tai läsnä ollen. Kehittämisillat ovat yhdistyksille maksuttomia. Oulujärvi Leader tarjoaa kahvit!

Milloin? Illat toteutetaan 29.9.2022 – 13.10.2022. Kaikkien kehittämisillan toteuttaneiden kesken vietetään yhteinen tapaaminen torstaina 10.11.2022 illallisen merkeissä. Illallisella verkostoidutaan, jaetaan hyviä käytäntöjä ja suunnitellaan yhdessä tulevaisuutta.  

Itsearviointi?  Kehittämisiltaan kootun ryhmän (4-8 henkilöä) ennakkotehtävänä on yhdistyksen toiminnan itsearviointi. Itsearviointia varten lähetämme lomakkeella ilmoitetulle yhteyshenkilölle linkin arviointilomakkeelle. Yhteyshenkilön tehtävänä on välittää linkki ja saatekirje kehittämisiltaan osallistuvalle ryhmälle. INNOSTUS VIRTAA! -kehittämisilloissa ryhmä muodostaa itsenäisesti tehtyjen arviointien ja illan keskustelun pohjalta yhteisen näkemyksen yhdistyksen menestystekijöistä ja kehittämiskohteista. Kehittämiskohtaista kirjataan suunnitelma.

Yhdistykset voivat hakea kehittämisillan toteuttamista tällä hakulomakkeella.

INNOSTUS VIRTAA! -kehittämisillan ohjelmasta vastaavat:
Seija Heikkinen, yhteisökartturi, Oulujärvi Leader ry, puh. 050 552 3884, seija.heikkinen(a)oulujarvileader.fi
Tiina Kyllönen, Leader-nuorisotyöntekijä, Oulujärvi Leader ry. puh.  050 468 8850, tiina.kyllonen(a)oulujarvileader.fi

PS. Oletko huomannut haasteen yhdistyksille?

💡Mitä toimintaa ja tekemistä teidän yhdistyksessä on nuorille?
💡Millaista toimintaa teidän yhdistyksellä voisi olla nuorille?
💡Millaista tukea yhdistyksesi tarvitsee nuorten tavoittamiseksi?