INNOSTUS VIRTAA! yhdistysten toimintaan – kehittämisillat

Mitä? Tulemme kaveriksi pohtimaan yhdistyksenne toimintaa ja tilannetta. Saisimmeko yhdessä lisää innostusta ja virtaa? Käydään läpi mm. yhdistyksen hallintoa, taloutta, jäsenyyttä, viestintää, toimintaa ja kehittämistä: missä asioissa ja miten yhdistys voisi kehittyä?
 
Kenelle? Kaikille Oulujärvi Leaderin alueella (Kajaani, Paltamo, Puolanka ja Vaala) toimiville yhdistyksille. Toteutukseen valitaan hakemusten perusteella enintään 7 yhdistystä. Yhdistyksessä kehittämisiltaan kootaan hallituksesta ja mahdollisuuksien mukaan jäsenistöstä 4-8 henkilön ryhmä.

Missä? Kehittämisillat toteutetaan yhdistyksen toiveen mukaisesti joko virtuaalisesti tai läsnä ollen. Kehittämisillat ovat yhdistyksille maksuttomia. Oulujärvi Leader tarjoaa kahvit!

Milloin? Illat toteutetaan 21.10.2022 mennessä. Kaikkien kehittämisillan toteuttaneiden kesken vietetään syksyllä yhteinen tapaaminen illallisen merkeissä. Illallisella verkostoidutaan, jaetaan hyviä käytäntöjä ja suunnitellaan yhdessä tulevaisuutta.  

Itsearviointi?  Kehittämisiltaan kootun ryhmän (4-8 henkilöä) ennakkotehtävänä on yhdistyksen toiminnan itsearviointi. Itsearviointia varten lähetämme lomakkeella ilmoitetulle yhteyshenkilölle linkin arviointilomakkeelle. Yhteyshenkilön tehtävänä on välittää linkki ja saatekirje kehittämisiltaan osallistuvalle ryhmälle. INNOSTUS VIRTAA! -kehittämisilloissa ryhmä muodostaa itsenäisesti tehtyjen arviointien ja illan keskustelun pohjalta yhteisen näkemyksen yhdistyksen menestystekijöistä ja kehittämiskohteista. Kehittämiskohtaista kirjataan suunnitelma.

Yhdistykset voivat hakea kehittämisillan toteuttamista tällä hakulomakkeella.

INNOSTUS VIRTAA! -kehittämisillan ohjelmasta vastaavat:
Seija Heikkinen, yhteisökartturi, Oulujärvi Leader ry, puh. 050 552 3884, seija.heikkinen(a) oulujarvileader.fi
Tiina Kyllönen, Leader-nuorisotyöntekijä, Oulujärvi Leader ry. puh.  050 468 8850, tiina.kyllonen(a)oulujarvileader.fi

PS. Oletko huomannut haasteen yhdistyksille?

💡Mitä toimintaa ja tekemistä teidän yhdistyksessä on nuorille?
💡Millaista toimintaa teidän yhdistyksellä voisi olla nuorille?
💡Millaista tukea yhdistyksesi tarvitsee nuorten tavoittamiseksi?