Haemme yhteisökartturia (yhteisökehittäjää)

Kokoaikainen työntekijä 30.4.2025 saakka. Aloitusaika 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työaika 36,25 h viikossa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkka koulutuksen ja kokemuksen perusteella 3 100 – 3 600 euroa / kk.

Oulujärvi Leader on maaseudun kehittämisyhdistys, jonka toiminta-alueena ovat Paltamo, Puolanka, Vaala ja Kajaani pl. ydinkeskusta.

Yhteisökartturin tehtävänä on kannustaa ja ohjata alueemme yhteisöjä toimintansa ja osaamisensa vahvistamiseksi sekä elinvoiman kasvattamiseksi. Käytännössä sitä tehdään järjestämällä työpajoja, aktivointi-, koulutus- ja muita tilaisuuksia sekä auttamalla verkostojen ja kumppanuuksien rakentamisessa ja eri teemojen edistämisessä mm. eri hankerahoituksia hyödyntäen. Työ sisältää myös viestintää, hankesuunnittelua, kansainvälistymisen edistämistä sekä mahdollisesti hankeneuvontaa.

Työpisteenä on Oulujärvi Leaderin toimisto, mutta työ edellyttää aktiivista jalkautumista toiminta-alueen yhdistysten ja muiden yhteisöjen pariin ja siksi oman auton käyttöä. Työhön sisältyy jonkin verran ilta- ja satunnaisesti viikonlopputyötä. Toimistossa tehtävää työtä voi tehdä osittain etänä.

Tuleva yhteisökartturimme on kehittäjätyyppi, jolla on kyky innostaa muutkin luomaan uutta!

Toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta verkostomaisesta toiminnasta, hankesuunnittelusta ja hanke-/kehittämistyöstä. Onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tavanomaisten toimisto-ohjelmien hallintaa. Työssä menestymistä auttaa, jos olet organisointikykyinen ja osaat työskennellä tuloksellisesti ja itsenäisesti sekä hankkia tietoa ja ratkaista eteen tulevia haasteita. Viestintä eri medioissa on hallussasi: sinulta syntyvät yhtä lailla niin Canvalla tehdyt somejulkaisut kuin lehdistötiedotteetkin.

Eduksi on, jos sinulla kokemusta yhdistyksissä tai yhdistysten kanssa toimimisesta. Leader -tuntemus on plussaa.

Hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla osoitteeseen pirjo.oikarinen@oulujarvileader.fi  viimeistään 30.12.2022.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Pirjo Oikarinen 040 528 0483.